性欧美videos另类喷潮_亚洲免费在线_欧美日韩亚洲在线_久久综合久久久_欧美日韩一区二_久久精品国产第一区二区三区最新章节_国一区二区在线观看_久久天堂国产精品_影音国产精品_久久亚洲国产精品一区二区

歡迎來到上海新航道學(xué)校官網(wǎng)!英語高能高分,就上新航道

上海學(xué)校

  • 課程
  • 資訊

4008-125-888

主頁>托福TPO>正文

托福TPO閱讀33原文譯文+答案解析

2017/4/12 15:45:42來源:新航道作者:新航道

摘要:上海新航道托福頻道整理發(fā)布托福TPO33閱讀原文譯文+答案解析,希望幫助考生對照文本更好的研究真題,充分備考,爭取理想成績,實(shí)現(xiàn)留學(xué)夢想。

  上海新航道托福頻道整理發(fā)布托福TPO33閱讀原文譯文+答案解析,希望幫助考生對照文本更好的研究真題,充分備考,爭取理想成績,實(shí)現(xiàn)留學(xué)夢想。


  The First Civilizations

  Evidence suggests that an important stimulus behind the rise of early civilizations was the development of settled agriculture, which unleashed a series of changes in the organization of human communities that culminated in the rise of large ancient empires.

  證據(jù)顯示,早期文明興起的一個重要刺激因素就是定居農(nóng)業(yè)的發(fā)展。它導(dǎo)致了人類群落的組織結(jié)構(gòu)出現(xiàn)一系列變更,在古代大型帝國的興起時達(dá)到了頂峰。

  The exact time and place that crops were first cultivated successfully is uncertain. Many prehistorians believe that farming may have emerged independently in several different areas of the world when small communities, driven by increasing population and a decline in available food resources, began to plant seeds in the ground in an effort to guarantee their survival. The first farmers, who may have lived as long as 10,000 years ago, undoubtedly used simple techniques and still relied primarily on other forms of food production, such as hunting, foraging, or pastoralism. The real breakthrough took place when farmers began to cultivate crops along the floodplains of river systems. The advantage was that crops grown in such areas were not as dependent on rainfall and therefore produced a more reliable harvest. An additional benefit was that the sediment carried by the river waters deposited nutrients in the soil, thus enabling the farmer to cultivate a single plot of ground for many years without moving to a new location. Thus, the first truly sedentary (that is, non-migratory) societies were born. As time went on, such communities gradually learned how to direct the flow of water to enhance the productive capacity of the land, while the introduction of the iron plow eventually led to the cultivation of heavy soils not previously susceptible to agriculture.

  莊稼究竟是何時何地被首次成功開墾種植還不得而知。很多史前學(xué)家認(rèn)為農(nóng)業(yè)可能是當(dāng)小型 群落迫于不斷增長人口和日益減少的食物資源壓力而開始在地里種植種子試圖維持他們的 生計時,進(jìn)而在世界不同區(qū)域獨(dú)自興起的。出現(xiàn)在 10,000 年前的最早的農(nóng)民,毫無疑問地 使用著簡單的技術(shù),并且仍主要依賴著其他的食物生產(chǎn)方式,比如狩獵,覓食或放牧。當(dāng)農(nóng) 民開始在河川系統(tǒng)的泛濫平原沿岸種植莊稼的時候,真正的突破發(fā)生了。它的優(yōu)點(diǎn)是,在這 些區(qū)域種植的莊稼不會過于依賴降水,因此會帶來更可靠地收成。它另外一個好處就是由河 流帶來的沉淀物會把營養(yǎng)物質(zhì)沉積在土壤里,這就使得農(nóng)民能夠在常年耕作一塊土地而不用 去開墾新的耕地。這樣,第一個真正的定居(即不用遷徙的)社會就形成了。隨著時間的推 移,這些社群逐漸知道了如何引導(dǎo)水流來加強(qiáng)土地的生產(chǎn)能力,鐵犁的引入也終于使之前不 受用于農(nóng)業(yè)的重質(zhì)土壤得以開墾種植。

  The spread of this river valley agriculture in various parts of Asia and Africa was the decisive factor in the rise of the first civilizations. The increase in food production in these regions led to a significant growth in population, while efforts to control the flow of water to maximize the irrigation of cultivated areas and to protect the local inhabitants from hostile forces outside the community provoked the first steps toward cooperative activities on a large scale. The need to oversee the entire process brought about the emergence of an elite that was eventually transformed into a government.

  這種河谷農(nóng)業(yè)在亞洲和非洲不同地區(qū)的傳播是首次文明興起的決定性因素。這些地區(qū)食物產(chǎn)量的增長導(dǎo)致了人口的激增。與此同時,為了努力控制水流來最大化灌溉耕種區(qū)域和保護(hù)當(dāng) 地居民免受部落外部敵對力量的侵襲,第一步的大規(guī)模合作活動被引發(fā)了。而出于對整個程 序步驟監(jiān)督的需求,一個上層精英團(tuán)體出現(xiàn)了。它也逐漸轉(zhuǎn)變成了政府部門。

  The first clear steps in the rise of the first civilizations took place in the fourth and third millennia B.C. in Mesopotamia, northern Africa, India, and China. How the first governments took shape in these areas is not certain, but anthropologists studying the evolution of human communities in various parts of the world have discovered that one common stage in the process is the emergence of what are called “big men” within a single village or a collection of villages. By means of their military prowess, dominant personalities, or political talents, these people gradually emerge as the leaders of that community. In time, the “big men” become formal symbols of authority and pass on that authority to others within their own family. As the communities continue to grow in size and material wealth, the “big men” assume hereditary status, and their allies and family members are transformed into a hereditary monarchy.

  首期文明興起的第一個明顯的階段發(fā)生在公元前三千和四千年的美索不達(dá)米亞、北非、印度 和中國。究竟第一個政府在這些地區(qū)是如何形成的還無法確定,但是人類學(xué)家在研究世界不 同地區(qū)人類群體的進(jìn)化時,發(fā)現(xiàn)在這個過程中有一個共同階段,那就是在單個或多個村落中 “ big man” 的出現(xiàn)。這些人憑借他們杰出的軍事力量、超凡的品性和政治天賦,逐漸成為 了那些群落的領(lǐng)導(dǎo)者。后來,“ big man” 成為了權(quán)力的正式象征,并且還會把權(quán)力傳給他 們家族的其他成員。當(dāng)這些群落的面積和物質(zhì)財富不斷發(fā)展壯大時,這些“ big man” 就開 始采取世襲制,他們的同盟和家族成員便轉(zhuǎn)變成了世襲君主王室。

  The appearance of these sedentary societies had a major impact on the social organizations, religious beliefs, and way of life of the peoples living within their boundaries. ■ With the increase in population and the development of centralized authority came the emergence of the cities. ■ While some of these urban centers were identified with a particular economic function, such as proximity to gold or iron deposits or a strategic location on a major trade route, others served primarily as administrative centers or the site of temples for the official cult or other ritual observances. ■ Within these cities, new forms of livelihood appeared to satisfy the growing need for social services and consumer goods. ■ Some people became artisans or merchants, while others became warriors, scholars, or priests. In some cases, the physical division within the first cities reflected the strict hierarchical character of the society as a whole, with a royal palace surrounded by an imposing wall and separate from the remainder of the urban population. In other instances, such as the Indus River Valley, the cities lacked a royal precinct and the ostentatious palaces that marked their contemporaries elsewhere.

  這些定居社會的出現(xiàn)對社會組織、宗教信仰和住在界定范圍內(nèi)的人們的生活方式都造成了巨大的影響。隨著人口的增長和中央集權(quán)的發(fā)展,城市開始出現(xiàn)。其中一些城市中心被賦上了一個特定的經(jīng)濟(jì)功能,像那些靠近金礦或鐵礦的,或是在主要貿(mào)易路線上占據(jù)關(guān)鍵戰(zhàn)略位置的;其他地區(qū)主要充當(dāng)行政中心,或是作為用于官方祭禮和其他典禮儀式的寺廟神殿地址。在這些城市里,為滿足不斷增長的社會服務(wù)和消費(fèi)商品的需求,新的生活形式出現(xiàn)了。一些人變成了工匠或商人,另一些人則成了武士、學(xué)者或牧師。在某些情況下,首批城市的物理分割整體上反映了社會嚴(yán)格的等級特征。富麗堂皇的圍墻環(huán)繞著皇家宮殿,也隔離了城市剩下的人們。但另一方面,如印度河流域,城市就沒有像同時期其他地方一樣的皇家區(qū)域和豪華招搖的宮殿。

  1. The phrase “culminated in” in the passage is closest in meaning to

  A. reached a high point with

  B. logically followed from

  C. partly contributed to

  D. marked

  答案:A

  解析:culminate: “to reach the highest or a climactic or decisive point; to reach the end or the final result of something”(Merriam-Webster). “達(dá)到頂點(diǎn)/高潮;以……

  告終”。 對應(yīng) A 選項(xiàng)。

  2. According to paragraph 2, which of the following statements is true of early farmers?

  A. They used farming to supplement other food sources.

  B. They were driven out of small communities.

  C. They were victims of flooding.

  D. They farmed several plots of land at once.

  答案:A

  解析 :細(xì)節(jié)題 ,定為原文 “Many prehistorians believe that farming may have emerged independently in several different areas of the world when small communities, driven by increasing population and a decline in available food resources, began to plant seeds in the ground in an effort to guarantee their survival.” 原文說當(dāng)食物來源短缺的時候來時種植糧食來維持生計,對應(yīng) A“他們用農(nóng)業(yè)來補(bǔ)充其他食 物來源”。

  3. The word “undoubtedly” in the passage is closest in meaning to

  A. increasingly

  B. certainly

  C. in general

  D. apparently

  答案:B

  解析:undoubtedly,懷疑加上否定前綴,表相信確定,對應(yīng) B 選項(xiàng)。

  4. According to paragraph 2, what are TWO reasons why farmers chose river valleys for cultivation? To receive credit you must select TWO answer choices.

  A. The soils in river valleys were rich in nutrients.

  B. The crops grown in river valleys were not completely dependent on rainwater.

  C. Farming techniques could not be easily applied to soils far from rivers.

  D. The heavier weight of river soil resulted in more reliable harvests.

  答案:AB

  解析:細(xì)節(jié)題,定為原文“The advantage was that crops grown in such areas were not as dependent on rainfall and therefore produced a more reliable harvest. An additional benefit was that the sediment carried by the river waters deposited nutrients in the soil, thus

  enabling the farmer to cultivate a single plot of ground for many years without moving to a new location.” 標(biāo)紅色處分別對應(yīng) A “rich in nutrients”營養(yǎng)豐富和 B “not completely dependent on rainwater”不完全依賴降水。

  5. The word “enhance” in the passage is closest in meaning to

  A. serve

  B. improve

  C. control

  D. protect

  答案:B

  解析:enhance: “to increase or improve”,增強(qiáng),加強(qiáng),提高。對應(yīng) B “improve”。

  6. The word “provoked” in the passage is closest in meaning to

  A. secured

  B. coordinated

  C. modeled

  D. brought about

  答案:D

  解析:provoke: “to cause the occurrence of”,引起。對應(yīng) D “brought about”。

  7. According to paragraph 3, which of the following is NOT a reason why governments first arose among agricultural communities?

  A. A significant increase in population

  B. The desire to control water resources for irrigation

  C. The need for protection from outside forces

  D. The demand for organized communication with other communities

  答案:D

  解析:否定事實(shí)題,定為原文“The increase in food production in these regions led to a significant growth in population (A), while efforts to control the flow of water to maximize the irrigation of cultivated areas (B) and to protect the local inhabitants from hostile forces outside the community (C) provoked the first steps toward cooperative activities on a large scale. The need to oversee the entire process brought about the emergence of an elite that was eventually transformed into a government.”

  8. According to paragraph 4, what is not known about the rise of the first civilizations?

  A. Where the first steps toward civilization took place

  B. Who was allowed to replace “big men” after the “big men” died

  C. Why some individuals became recognized as leaders

  D. How governments emerged

  答案:D

  解析:否定事實(shí)題,定為原文“The first clear steps in the rise of the first civilizations took place in the fourth and third millennia B.C. in Mesopotamia, northern Africa, India, and China (A 產(chǎn) 生 地 點(diǎn) ). How the first governments took shape in these areas is not

  certain (D 政府如何出現(xiàn)不得而知,所以不對), but anthropologists studying the evolution of human communities in various parts of the world have discovered that one common stage in the process is the emergence of what are called “big men” within a single village

  or a collection of villages. By means of their military prowess, dominant personalities, or political talents (C 成為領(lǐng)導(dǎo)者原因), these people gradually emerge as the leaders of that community. In time, the “big men” become formal symbols of authority and pass on that authority to others within their own family. As the communities continue to grow in size and material wealth, the “big men” assume hereditary status (B 世襲,子孫相傳), and their allies and family members are transformed into a hereditary monarchy.

  9. What is the relationship between paragraphs 3 and 4 in the passage?

  A. Paragraph 3 explains why a need for leadership arose in early civilizations, and paragraph 4 describes how that leadership developed.

  B. Paragraph 3 suggests that agriculture was first practiced in Asia and Africa, and paragraph 4 discusses how it might have later spread to the rest of the world.

  C. Paragraph 3 describes several methods of early government, and paragraph 4 gives an extended example of one of them.

  D. Paragraph 3 discusses a cause of the spread of river valley agriculture in early civilizations, and paragraph 4 discusses an effect.

  答案:A

  解析:第三段說明了領(lǐng)導(dǎo)者即后來政府形成的原因,第四段講述了領(lǐng)導(dǎo)者是如何形成的。對 應(yīng) A 中 why 和 how。

  10. Which of the sentences below best expresses the essential information in the highlighted sentence in the passage? Incorrect choices change the meaning in important ways or leave out essential information.

  A. Some cities were associated with economic activities, while others were government or religious centers.

  B. Emerging cities generally served strategic administrative, economic, and religious purposes.

  C. The creation of an economic or administrative activity led to the emergence of a city for its proper supervision.

  D. Some cities emerged as economic centers and later became the sites of administrative or religious activities.

  答案:A

  解 析 : While some of these urban centers were identified with a particular economic function, such as proximity to gold or iron deposits or a strategic location on a major trade route, others served primarily as administrative centers or the site of temples for the official cult or other ritual observances. 由原句中 “While some..., other” 可知整個句子主要邏輯關(guān)系為分類列舉,前后表并列。 ABCD 中之后 A 符合主干邏輯。 第一個分類主干為:urban centers...were identified with...economic function,正式的經(jīng)濟(jì) 功能,對應(yīng) A 前半句;第二個分類主干為:others served...as administrative centers or the site of...,對應(yīng) A 后半句。

  11. Paragraph 5 suggests that which of the following was a consequence of the emergence of cities?

  A. The decentralization of authority

  B. An increase in religious activity

  C. The emergence of service- and production-related jobs

  D. A decreased reliance on mineral resources

  答案:C

  解析:細(xì)節(jié)題,定為原文“Within these cities, new forms of livelihood appeared to satisfy the growing need for social services and consumer goods.” 新的生活形式出現(xiàn)是為滿足不斷增長的社會服務(wù)和消費(fèi)商品的需求,對應(yīng) C “service- and production-related

  jobs”。

  12. According to paragraph 5, why were huge walls built around early royal palaces?

  A. To protect the inhabitants from invaders

  B. To mark the urban areas

  C. To separate the ruling class from the rest of the population

  D. To represent the prosperity of a city

  答案:C

  解析:細(xì)節(jié)題,定為原文“In some cases, the physical division within the first cities reflected the strict hierarchical character of the society as a whole, with a royal palace surrounded by an imposing wall and separate from the remainder of the urban population. ” 巨型圍墻的出現(xiàn)顯示了嚴(yán)格的等級特征,把城市剩余人口分隔出去。對應(yīng) C“把統(tǒng)治階級和 剩下的人口分開”。

  13. Look at the four squares [ ■ ] that indicate where the following sentence could be added to the passage. This was accompanied by increased professional specialization. Where would the sentence best fit? Click on a square to add the sentence to the passage.

  答案:D

  解析:This was accompanied by increased professional specialization 備選句子告訴我們兩個信息,This 有指代關(guān)系,對應(yīng)上文;professional specialization 專 業(yè)化分工。也就是說下句要說到的專業(yè)分工是上句中某現(xiàn)象的原因。符合此邏輯的只有最后 一空。

  該空前講到了新生活形式的出現(xiàn),之后列舉了像工匠、商人、武士、學(xué)者和牧師一系 列專業(yè)工作職位。

  14. Directions: An introductory sentence for a brief summary of the passage is provided below. Complete the summary by selecting the THREE answer choices that express the most important ideas in the passage. Some sentences do not belong in the summary because they express ideas that are not presented in the passage or are minor ideas in the passage. This question is worth 2 points. The practice of settled agriculture in some areas of Asia and Africa was crucial to the development of early civilizations.

  Answer Choices:

  A. Prehistorians disagree as to whether early farmers first cultivated crops along floodplains or first tried cultivating crops in less successful environments.

  B. Cultivation in fertile river valleys resulted in predictable harvests, which meant that farmers no longer needed to migrate constantly in search of food.

  C. Because crops could be cultivated more successfully where farmers were not completely dependent on rainfall, hostilities between groups arose over control of the river systems.

  D. The need to organize the effort to ensure the food supply and defend the land led to the formation of elite supervising groups that eventually became the first governments.

  E. Increasingly centralized forms of administration resulted in the emergence of social classes and in the development of cities as trade, administration, or religious centers.

  F. Unlike other early civilizations, those that developed in the Indus River Valley did not have any spectacular palaces or areas for exclusive use by the authorities.

  答案:BDE

  解析 :B. Cultivation in fertile river valleys resulted in predictable harvests, which meant that farmers no longer needed to migrate constantly in search of food. 對應(yīng)文中第二段, 講 river valley 的優(yōu)勢。 D. The need to organize the effort to ensure the food supply and defend the land led to the formation of elite supervising groups that eventually became the first governments. 對應(yīng)文中第三段,講 elit supervising groups,即之后的 first government 形成的原因。 E. Increasingly centralized forms of administration resulted in the emergence of social classes and in the development of cities as trade, administration, or religious centers. 對應(yīng)文中第五段,講中央集權(quán)導(dǎo)致了社會階層和不同功能城市的形成。

  以上就是小編為大家?guī)黻P(guān)于托福TPO閱讀資料供大家閱讀參考,新航道托福資料頻道將第一時間為考生發(fā)布最全、最新、最專業(yè)的托福資訊及托福考試資料及機(jī)經(jīng).



 上海新航道托福培訓(xùn)

  13年來1000+資深講師、自主研發(fā)教材、個性化教學(xué),

  讓100W+學(xué)子從新航道成功留學(xué)海外名校。


免費(fèi)獲取資料

免責(zé)聲明
1、如轉(zhuǎn)載本網(wǎng)原創(chuàng)文章,情表明出處
2、本網(wǎng)轉(zhuǎn)載媒體稿件旨在傳播更多有益信息,并不代表同意該觀點(diǎn),本網(wǎng)不承擔(dān)稿件侵權(quán)行為的連帶責(zé)任;
3、在本網(wǎng)博客/論壇發(fā)表言論者,文責(zé)自負(fù)。

熱報課程

  • 托福課程
班級名稱 班號 開課時間 人數(shù) 學(xué)費(fèi) 報名

制作:每每

旗艦校區(qū):上海徐匯區(qū)文定路209號寶地文定商務(wù)中心1樓 乘車路線:地鐵1/4號線上海體育館、3/9號線宜山路站、11號線上海游泳館站

電話:4008-125-888

版權(quán)所有:上海胡雅思投資管理有限公司 滬ICP備11042568號-1

性欧美videos另类喷潮_亚洲免费在线_欧美日韩亚洲在线_久久综合久久久_欧美日韩一区二_久久精品国产第一区二区三区最新章节_国一区二区在线观看_久久天堂国产精品_影音国产精品_久久亚洲国产精品一区二区
欧美视频福利| 六月丁香综合在线视频| 国内精品嫩模私拍在线| 六月婷婷久久| 夜夜精品浪潮av一区二区三区| 国产精品s色| 国产精品美女久久久久久久久| 91麻豆视频网站| 久久嫩草精品久久久精品一| 99视频精品免费视频| 91精品国产麻豆国产自产在线| 蜜桃一区二区三区四区| 色www精品视频在线观看| 日韩中文字幕91| 91国偷自产一区二区三区成为亚洲经典 | 亚洲免费网站| 亚洲午夜一区二区| 国产精品美女久久久| 五月天丁香久久| 欧美怡红院视频| 国产在线看一区| 日韩精品一区二区三区四区 | 成人三级在线视频| 久久亚洲精品国产精品紫薇| 午夜精品久久久久99热蜜桃导演 | 亚洲伊人观看| 日本欧美肥老太交大片| 在线视频一区二区三| 九九九久久久精品| 日韩一二三区视频| 97se亚洲国产综合自在线观| 欧美国产日韩在线观看| 极品尤物久久久av免费看| 一区二区三区资源| 性欧美videos另类喷潮| 免费久久99精品国产| 欧美日产在线观看| 99精品视频在线免费观看| 国产精品沙发午睡系列990531| 欧美天天视频| 亚洲男人天堂av| 久久久久.com| 国产成人精品三级| 欧美韩国日本不卡| 欧美亚洲专区| 国产精品一区二区视频| 久久精品人人做| 一区二区三区精品国产| 奇米影视一区二区三区小说| 日韩午夜精品视频| 欧美激情五月| 亚洲午夜免费福利视频| 欧美日韩视频第一区| youjizz久久| 亚洲色图都市小说| 欧美三级日韩在线| 色综合色综合色综合色综合色综合 | 蜜桃久久av一区| 日韩欧美一级二级三级| 国产一区二区三区自拍| 五月激情丁香一区二区三区| 欧美日高清视频| 欧美日韩 国产精品| 午夜精品久久久久久不卡8050| 欧美精品电影在线播放| 欧美精品二区三区四区免费看视频| 一区二区三区美女| 欧美男女性生活在线直播观看| 色综合久久综合中文综合网| 亚洲午夜在线视频| 欧美一区二区成人| 在线日本成人| 久久66热re国产| 中文子幕无线码一区tr| 色综合久久88色综合天天| 99v久久综合狠狠综合久久| 亚洲三级在线播放| 欧美日韩国产一级二级| 欧美午夜免费影院| 老司机午夜精品99久久| 国产亚洲福利社区一区| 色综合久久久网| 91免费在线播放| 日韩高清在线电影| 欧美国产日产图区| 欧美午夜宅男影院| 国产综合婷婷| 狠狠色丁香婷综合久久| **欧美大码日韩| 91精品久久久久久久91蜜桃| av成人免费观看| 成人一级视频在线观看| 亚洲一区二区三区在线看| 日韩一区和二区| 国产欧美一区二区色老头 | 久久久不卡网国产精品一区| 久久精品首页| 欧美精品三级| 精品一区二区三区久久| 亚洲欧美在线另类| 日韩一区二区在线播放| 午夜亚洲一区| 午夜精品免费| 国产精品亚洲成人| 亚洲一区二区三区小说| 精品福利一二区| 色88888久久久久久影院按摩| 91麻豆自制传媒国产之光| 蜜桃精品视频在线观看| 亚洲三级电影网站| 久久婷婷一区二区三区| 欧美日韩在线电影| 中国成人在线视频| 99久久精品免费看| 精品一区二区三区欧美| 亚洲综合色丁香婷婷六月图片| 久久噜噜亚洲综合| 欧美男人的天堂一二区| 久久国产精品亚洲77777| 欧美视频二区| 成人av网站大全| 麻豆成人av在线| 一区二区在线观看免费 | 国产精品久久久久久久久免费桃花 | 在线国产日韩| 91在线小视频| 国产精品996| 麻豆久久久久久| 亚洲电影中文字幕在线观看| 国产精品欧美一区二区三区| 精品少妇一区二区三区视频免付费| 欧美在线高清视频| 麻豆av一区二区三区| 亚洲国产日韩欧美| 欧美精品一区三区在线观看| 成人手机在线视频| 国产精品夜夜爽| 久久99精品久久久久久| 视频一区中文字幕| 一区二区成人在线| 成人免费视频在线观看| 久久精品人人做人人爽人人| 日韩一区二区精品葵司在线| 在线国产电影不卡| 亚洲专区免费| 日韩视频三区| 在线不卡欧美| 国精品一区二区| 欧美日韩国产综合网| 99久精品国产| 不卡一区中文字幕| 岛国av在线一区| 国产成人av电影在线观看| 久久99久久精品| 日韩在线一区二区三区| 亚洲一区视频在线| 夜夜夜精品看看| 亚洲欧美福利一区二区| 国产精品久久影院| 久久久夜色精品亚洲| 26uuu亚洲| 精品奇米国产一区二区三区| 日韩一区二区在线看| 91精品久久久久久久91蜜桃| 欧美一区二区私人影院日本| 7777精品伊人久久久大香线蕉最新版| 欧美日韩日本视频| 在线成人小视频| 91精品国产综合久久久久久漫画 | 欧美老年两性高潮| 欧美日韩电影在线| 欧美精品久久一区| 日韩一区二区免费在线电影| 日韩欧美中文一区二区| 欧美大胆一级视频| 欧美精品一区二区三区很污很色的| 欧美videos大乳护士334| 精品免费视频.| 久久亚洲一区二区三区四区| 国产日韩欧美综合一区| 欧美韩国日本不卡| 18涩涩午夜精品.www| 亚洲蜜臀av乱码久久精品| 曰韩精品一区二区| 爽好久久久欧美精品| 日本免费在线视频不卡一不卡二| 奇米影视一区二区三区| 精品一区二区综合| 高清国产一区二区三区| 91在线你懂得| 尤物在线精品| 午夜在线播放视频欧美| 色婷婷av一区| 欧美一区二区精品| 国产欧美中文在线| 亚洲精品视频免费观看| 亚洲综合av网| 免费人成在线不卡| 成人在线一区二区三区| 欧美连裤袜在线视频|